1 Lost Wings informatiepaneel in Gemeente Hardenberg!

Klik hier voor meer informatie!

In de gemeente Hardenberg staat tot op heden één Lost Wings informatiepaneel. Op bovenstaande kaart kunt u het paneel vinden. Daarnaast staat hieronder de crash. Door op de onderstaande knop te klikken, zal u doorgestuurd worden naar een pagina met meer informatie betreffende deze crash.

Naast de Lost Wings informatiepanelen die te vinden zijn onder desbetreffende gemeentes, helpt Stichting Luchtoorlog Onderzoek Drenthe ook anderen met het voorzien van informatie voor een eigen informatiepaneel. Zulke informatiepanelen vallen niet onder project Lost Wings, maar heeft wel een QR-code die doorverwijst naar deze website.. Ondanks dat zulke panelen niet bij project Lost Wings horen, zijn deze wel opgenomen op de website.

Drie van zulke informatiepanelen staan in Gemeente Hardenberg, rond Vriezenveen. Twee van deze panelen zijn een initiatief van Streekmuseum Kloosterhaar-Balderhaar en het andere van Historisch Museum Vriezenveen. Stichting Luchtoorlog Onderzoek Drenthe heeft hier aan meegewerkt door het verschaffen van informatie.

Klik hier voor meer informatie!

Klik hier voor meer informatie!

Klik hier voor meer informatie!

Klik hier voor meer informatie!

Op bovenstaande kaart kunt u de panelen vinden. Daarnaast staan hieronder de crashes. Door op een van de onderstaande knoppen te klikken, zal u doorgestuurd worden naar een pagina met meer informatie betreffende deze crash.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.