3 overige informatiepanelen waar Stichting Luchtoorlog Onderzoek Drenthe aan mee heeft gewerkt!

Klik hier voor meer informatie!

Klik hier voor meer informatie!

Klik hier voor meer informatie!

Naast de Lost Wings informatiepanelen die te vinden zijn onder desbetreffende gemeentes, staat er ook één informatiepaneel in Alphen aan den Rijn. Dit informatiepaneel valt niet onder project Lost Wings, maar heeft dezelfde kenmerkende gele kleur, en dezelfde lay-out. Ondanks dat dit paneel niet bij project Lost Wings hoort is het wel opgenomen op de website omdat Stichting Luchtoorlog Onderzoek Drenthe de informatie op dit paneel heeft aangeleverd. Daarnaast is ook op dit informatiepaneel een QR-code aanwezig die de lezer doorstuurt naar de bijbehorende pagina op onze website over deze crash.

Daarnaast staan er ook twee informatiepanelen in Gemeente Hardenberg. Deze twee panelen zijn een initiatief van Streekmuseum Kloosterhaar-Balderhaar. Stichting Luchtoorlog Onderzoek Drenthe heeft hier aan meegewerkt door het verschaffen van informatie.

Op bovenstaande kaart kunt u de panelen vinden. Daarnaast staan hieronder de crashes. Door op een van de onderstaande knoppen te klikken, zal u doorgestuurd worden naar een pagina met meer informatie betreffende deze crash.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.